麗郷・渋谷道玄坂小路 1984⇔2025

1955年創業の台湾料理店「麗郷(レイキョウ)」は、渋谷・道玄坂のランドマーク的存在。赤レンガ造りの外観と、カウンターに吊るされた名物「腸詰(台湾ソーセージ)」が印象的です。シジミの酒蒸しなど変わらぬ味を守り続け、渋谷の街の変化の中でも昭和の面影を残す老舗。「渋谷で台湾料理といえば麗郷」と称されるほどの人気店で、味・ボリュームともに定評があり、活気あふれる賑やかな雰囲気で地元客や観光客を魅了しています。

Shibuya Dogenzaka Koji(alley), Reikyo 1984⇔2025
Founded in 1955, the Taiwanese restaurant Reikyo is a landmark in Dogenzaka, Shibuya. The red brick exterior and the specialty “intestines (Taiwanese sausage)” hanging on the counter are impressive. The restaurant has maintained its unchanged taste, such as steamed shijimi clam with sake, and even amidst the changes in Shibuya, this long-established restaurant still retains the atmosphere of the Showa period. The restaurant is so popular that it is known as “Ligo when it comes to Taiwanese cuisine in Shibuya.” It has an established reputation for both taste and volume, and attracts both locals and tourists with its lively, bustling atmosphere.

NHK WORLD JAPAN NEWSLINE ASIA 24

「Tokyo changes fast, and Yoshimoto now finds himself a documentarian of the ages.」
Tokyo then and now: Photographer documents four decades of change | NHK WORLD-JAPAN News

Casa BRUTUS

第一作「東京タイムスリップ1984⇔2021
第二作「東京DEEPタイムスリップ1984⇔2022
最新作「東京RETROタイムスリップ1984⇔2023
累計 3万8000部突破!(河出書房新社)

紀伊國屋書店ベストセラー第1位(芸術)
ヨドバシドットコム 第1位(写真集)
Amazonベストセラー第1位(写真家の本)(関東の日本史)
Amazonギフトとしてよく贈られている商品1位!(写真家の本)(関東の日本史)

第一作は2021年5月発売から 4年(7刷)、第二作は2022年3月発売から約3年2ヶ月(4刷)たちました。
最新作は2023年12月発売で現在2刷、累計3万8000部突破!どれもロングセラーとなり嬉しいです。 ありがとうございます。

The first book has been in print for 4year (7 printings) since its release in May 2021, and the second book has been in print for3year 2 months (4 printings) since its release in March 2022.
The latest, released in December 2023, is currently in its second printing and has sold over 38,000 copies!
We are happy that they are all long sellers. Thank you very much.

フォロワー4万4000人!インスタグラム tokyo_timeslip 
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